Over Transportwinst.nl

Transportwinst.nl is een jong, innovatief en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in duurzaam transport. Bij ons kun je onder andere terecht voor (meubel)transporthoezen, verhuisdekens en meubelhondjes.

Wij spelen actief in op de markt en strijden daarmee voor een plasticvrije goederenbranche.

Noem dit een droom of een ambitie, wij noemen het een doel! Een concreet, haalbaar idee van de ultiem goederentransport.

Met een kwalitatief assortiment gespecialiseerde transportproducten, zijn wij erop ingericht om jou te helpen bij een duurzaam transportbeleid. Wij streven ernaar om onze service en kwaliteit op een hoog niveau te behouden door scherpe kwaliteitscontroles. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Onze voordelen

  • Lagere transportkosten dan bij traditionele verpakkingsmethoden
  • Minder schades, kortere bezorgtijden en tevreden klanten
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Binnen 24 uur geleverd

Onze klanten aan het woord

"Regelmatig merken we dat de verpakking van kostbare meubels vanuit de fabrikant niet voldoen. Om de kwaliteit hoog te houden van onze dienstverlening maken we gebruik van transporthoezen. Hiermee besparen we op schades en houden we klanten tevreden!"

JP HaarlemMeubel distributeur

''In onze branche komt het regelmatig voor dat onze meubeltransporters en verhuisdekens wel eens zoek raken. Met Transportwinst kunnen we altijd snel schakelen zodat wij nooit te kort komen. Wij zijn zeer te spreken over de snelle levering"

Jan KredietEuropese meubeldistributie

"Onze design meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het is daarom van essentieel belang dat de meubels tijdens transport en het in-huizen goed beschermd worden. Met Transportwinst haar transporthoezen kunnen we onze meubelen ten alle tijden goed beschermen."

Van der DonkDesign interieur winkel